Ryhmämatkat

Hotelli Inge Villassa on:

  • ­ kuusi kahden hengen huonetta, joissa kaikissa on erilliset vuoteet, yhteen näistä huoneista voidaan sijoittaa kokoontaitettava lisävuode,
  • ­ kaksi kolmen hengen huonetta, joista yhdessä parivuode ja lisävuode, ja toisessa kolme erillistä vuodetta sekä tarvittaessa kokoontaitettava lisävuode,
  • ­ kaksi juniorisviittiä, joissa on parivuode ja avattava sohva
  • ­ yksi seniorisviitti, jossa on parivuode, lisävuode ja avattava sohva. Vierasryhmään tulee kuulua vähintään 10 henkilöä. Kahden ja kolmen hengen huoneissa on yhteensä 25 vuodepaikkaa. Jos kaikki sohvat ja kokoontaitettavat lisävuoteet ovat käytössä, tarjolla on 30 vuodepaikkaa. Tarjoamme kolmen, neljän tai seitsemän vuorokauden mittaisia majoituspaketteja. Vaihtopäivät ovat torstai ja sunnuntai. Voitte varata huoneet suoraan alla olevan linkin kautta. Kahden ja kolmen hengen huoneissa majoitusvuorokauden hinta on talvikaudella 30 euroa/henkilö, sviiteissä 35€/henkilö. Lisävuoteen hinta on 20 euroa. Hintoihin sisältyy aamiainen.

Talvikaudella 2015-­2016 tarjoamme yhteistyössä Ikaalisten Matkatoimiston kanssa matkapaketin, johon sisältyvät laivamatkat Helsinki-­Tallinna­-Helsinki, linja-­autokuljetukset Tallinna­-Pärnu-­Tallinna sekä tarvittaessa linja-­autokuljetus Ikaalisten Matkatoimiston ajoreittien varrelta. Pärnussa ovat tarjolla myös Ikaalisten Matkatoimiston palvelut.

Kesäkauden majoitusvuorokauden hinta on ryhmässä 45€/henkilö kahden hengen huoneessa. Sviitissä 50€/henkilö. Nämä hinnat sisältää aamiaisen.

  • Voit tiedustella matkapaketteja myös muista matkatoimistoista.

    Jos ryhmänne ei mahdu Inge Villaan, voimme auttaa lisähuoneiden saamisessa muista hotelleista.

    Vastaanotamme myös yksittäisiä matkailijoita Inge Villaan. Kesäkaudella hinta on 49€/henkilö kahden hengen huoneessa (sisältää aamiaisen). Sviitissä hinta on 55€/henkilö (sisältää aamiaisen). Yhden hengen huone on 77€ (sisältää aamiaisen).


page2image2088 page2image2248 page2image2408